Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRatatouille Panini - opskrift - Madkogebogen
Ratatouille Panini
Ratatouille Panini
Ratatouille Panini
Ratatouille Panini

Ratatouille Panini - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 6 skiver brød (f.eks. focacia eller ciabatta)
- 3 spsk. sorte oliven uden sten
- 1 aubergine
- 1 squash
- 2 røde peberfrugter
- Herbes de provence
- 6 skiver fontina eller Provolone ost
- 2 fed hvidløg
- 50g. rucola
- 1dl. olivenolie
- Salt

Sådan gør du
- Skær aubergine, squash og de røde peberfrugter i skiver eller mindre stykker. Pres hvidløgene.
- I en dyb pande opvarmes 1 dl. olivenolie og hvidløgene svitses. - Tilsæt herefter de andre grøntsager og vend i olien. Krydr med salt og peber samt lidt herbes de provence krydderi. Giv det 5-8 minutter indtil de bliver lidt blødere, men stadig faste.
- Skær brødene i 6 skiver og fordel nu grøntsagerne på tre af dem. Læg hefter 2 skiver ost og lidt rucola. Afslut med 1 spsk. sorte oliven i skiver. Læg øvredelen af brødet ovenpå.
- Varm nu paninierne i f.eks. en paninirister. En toastmaskine kan også bruges.
- Server ved at skære over på midten.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier