Ingredienser
- 6 skiver brød (f.eks. focacia eller ciabatta)
- 3 spsk. sorte oliven uden sten
- 1 aubergine
- 1 squash
- 2 røde peberfrugter
- Herbes de provence
- 6 skiver fontina eller Provolone ost
- 2 fed hvidløg
- 50g. rucola
- 1dl. olivenolie
- Salt
Sådan gør du
- Skær aubergine, squash og de røde peberfrugter i skiver eller mindre stykker. Pres hvidløgene.
- I en dyb pande opvarmes 1 dl. olivenolie og hvidløgene svitses. - Tilsæt herefter de andre grøntsager og vend i olien. Krydr med salt og peber samt lidt herbes de provence krydderi. Giv det 5-8 minutter indtil de bliver lidt blødere, men stadig faste.
- Skær brødene i 6 skiver og fordel nu grøntsagerne på tre af dem. Læg hefter 2 skiver ost og lidt rucola. Afslut med 1 spsk. sorte oliven i skiver. Læg øvredelen af brødet ovenpå.
- Varm nu paninierne i f.eks. en paninirister. En toastmaskine kan også bruges.
- Server ved at skære over på midten.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-