Ingredienser
- ½ dl. olivenolie
- 3 friske Anaheim chili
- 1 løg
- 5 fed hvidløg
- 1 tsk. spidskommen
- 1 spsk. paprika
- 1 ds. hakkede tomater
- 6 æg
- 75 g. smuldret feta
- 1 spsk. friskhakket persille
- Pitabrød til servering
Sådan gør du
- Hak løg og chilier, og pres hvidløgsfeddene.
- Opvarm olien i en stor dyb pande.
- Svits chilierne og løg i olien til løgene er brunlige (ca. 6 min). Rør jævnligt.
- Tilsæt hvidløg, spidskommen og paprika. Lad det stege i ca. 2 min.
- Tilsæt de flåede tomater (knus evt. hele tomater med grydeskeen) og 1 dl. vand. Lad retten småkoge til den bliver lidt tykkere (ca. 15 min.). Rør jævnligt. Smag til med salt.
- Slå de 6 æg ud over den kogene sauce, så de ligger fordelt ovenpå sovsen. Sæt låg på panden og lad den koge til æggeblommerne er blevet mere faste (ca. 5 min).
- Med en ske blandes den hvide del af æggene med tomatsaucen. Pas på du ikke rammer æggeblommerne.
- Drys med feta og persille og server med varme pitabrød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-