Ingredienser
- 1 kg. kyllingebryst skåret i mindre stykker
- 1 lime
- 1 hakket rød chili
- 2 ½ dl. creme fraiche
- 2 spsk. garam masala
- 2 spsk. stødt koriander
- 1 tsk. spidskommen
- 2 tsk. gurkemeje
- Friskkværnet peber
- 1 tsk. stødt nelliker
- 1 spsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- 2 knuste/finthakkede laubærblade
- 2 hakkede løg
- 4 fed knuste hvidløg
- 2 cm. finthakket ingefær
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 stor dåse tomatpure
- olie til stegning
- 1 klat smør
- Friskhakkede koriander til pynt
- Basmati ris til servering
Sådan gør du
- Pres limesaften udover kyllingestykkerne i en skål. Bland den hakkede chili i.
- Alle krydderierne røres i cremefraichen og blandes sammen med kyllingestykkerne i skålen.
- Lad kyllingerne ligge i skålen med cremefraiche blandingen i min. 1 time.
- I en tykbundet gryde opvarmes olien.
- Steg løgene i olien til de er gyldenbrune. Tilsæt herefter ingefær og hvidløg og lad det stege i yderligere 1 min.
- Kom kyllingestykkerne i gryden med hele marinaden, og steg dem til de er hvide.
- Tilsæt herefter ½ l. vand sammen med de 2 bouillonterninger og tomatpure.
- Koges uden låg til saucen er blevet tyk (ca. 45 min.).
- I slutningen af kogetiden koges risene efter vejledningen på pakken.
- Læg en smørklat i midten af kyllingesaucen og drys med friskhakket koriander. Server med ris.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-