Ingredienser
- 2 kyllingebryster skåret i mindre stykker
- 3 æggeblommer
- 2 kyllingebouillonterninger
- ½ dl. pinjekerner (let hakkede)
- 1 tsk. saffron
- 2 dl. fløde
Sådan gør du
- Læg kyllingestykkerne i ovnen til de er gennemstegte (ved 200 c. tager det ca. 20 min).
- I en gryde koges 1 ½ l. vand sammen med de to bouillonterninger og pinjekernerne.
- Når vandet koger tilsættes saffron og kyllingestykkerne.
- Tag gryden af varmen og pisk æggeblommerne i sammen med fløden.
- Server rygende varm.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-