Ingredienser
- 2 kyllingebryster skåret i mindre stykker
- 3 æggeblommer
- 2 kyllingebouillonterninger
- ½ dl. pinjekerner (let hakkede)
- 1 tsk. saffron
- 2 dl. fløde
Sådan gør du
- Læg kyllingestykkerne i ovnen til de er gennemstegte (ved 200 c. tager det ca. 20 min).
- I en gryde koges 1 ½ l. vand sammen med de to bouillonterninger og pinjekernerne.
- Når vandet koger tilsættes saffron og kyllingestykkerne.
- Tag gryden af varmen og pisk æggeblommerne i sammen med fløden.
- Server rygende varm.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-