Ingredienser
- 1 hakket løg
- 2 fed presset hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- 500 g. hakket kyllingekød
- 2 spsk. chilipulver
- 2 tsk. spidskommen
- 3 spsk. tomatpure
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 ds. kidneybønner (drænet og skyllet)
- 5 dl. vand
- 1 kyllingebouillonterning
- Salt og peber
- Creme fraiche, lækkert brød og friskhakkede koriander til servering.
Sådan gør du
- I en gryde svitses de hakkede løg i olien ved medium varme til de er gennemsigtige (ca. 5 min.). Tilsæt presset hvidløg og steg yderligere 1 min.
- Tilsæt det hakkede kød i gryden sammen med chili og spidskommen. Lad det stege under omrøring i gryden til kødet ikke længere er rødt (ca. 8 min.).
- Tilsæt tomatpure og lad det stege i yderligere 2 min.
- Tilsæt nu dåsetomaterne, kidneybønnerne, vand, bouillon og salt og peber. Når det koger sættes der låg på gryden, og den skal småsimre ved lav varme i 30 min. Rør jævnligt.
- Rør nogle af de friskhakkede koriander i gryden (brug resten til pynt), og server straks med creme fraiche og lækkert brød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-