Ingredienser
- 1 hakket løg
- 2 fed presset hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- 500 g. hakket kyllingekød
- 2 spsk. chilipulver
- 2 tsk. spidskommen
- 3 spsk. tomatpure
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 ds. kidneybønner (drænet og skyllet)
- 5 dl. vand
- 1 kyllingebouillonterning
- Salt og peber
- Creme fraiche, lækkert brød og friskhakkede koriander til servering.
Sådan gør du
- I en gryde svitses de hakkede løg i olien ved medium varme til de er gennemsigtige (ca. 5 min.). Tilsæt presset hvidløg og steg yderligere 1 min.
- Tilsæt det hakkede kød i gryden sammen med chili og spidskommen. Lad det stege under omrøring i gryden til kødet ikke længere er rødt (ca. 8 min.).
- Tilsæt tomatpure og lad det stege i yderligere 2 min.
- Tilsæt nu dåsetomaterne, kidneybønnerne, vand, bouillon og salt og peber. Når det koger sættes der låg på gryden, og den skal småsimre ved lav varme i 30 min. Rør jævnligt.
- Rør nogle af de friskhakkede koriander i gryden (brug resten til pynt), og server straks med creme fraiche og lækkert brød.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-