Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNem Chiligryde - opskrift - Madkogebogen
Nem Chiligryde
Nem Chiligryde
Nem Chiligryde
Nem Chiligryde

Nem Chiligryde - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 1 hakket løg
- 2 fed presset hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- 500 g. hakket kyllingekød
- 2 spsk. chilipulver
- 2 tsk. spidskommen
- 3 spsk. tomatpure
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 ds. kidneybønner (drænet og skyllet)
- 5 dl. vand
- 1 kyllingebouillonterning
- Salt og peber

- Creme fraiche, lækkert brød og friskhakkede koriander til servering.


Sådan gør du
- I en gryde svitses de hakkede løg i olien ved medium varme til de er gennemsigtige (ca. 5 min.). Tilsæt presset hvidløg og steg yderligere 1 min.
- Tilsæt det hakkede kød i gryden sammen med chili og spidskommen. Lad det stege under omrøring i gryden til kødet ikke længere er rødt (ca. 8 min.).
- Tilsæt tomatpure og lad det stege i yderligere 2 min.
- Tilsæt nu dåsetomaterne, kidneybønnerne, vand, bouillon og salt og peber. Når det koger sættes der låg på gryden, og den skal småsimre ved lav varme i 30 min. Rør jævnligt.
- Rør nogle af de friskhakkede koriander i gryden (brug resten til pynt), og server straks med creme fraiche og lækkert brød.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier