Ingredienser
- Tortillas
- Frisk spinat
- 2 dl. kogte quinoa
- 2 gulerødder
- ca. 150 g. fetaost
- 2 avokado
- 1 lille håndefuld solsikkekerner
Sådan gør du
- Riv guleroden på den fine side af rivejernet og kog quinoaen efter anvisningen på pakken. Skær avokado og fetaost i mindre stykker.
- I en skål blander du den kogte quinoa med den revne gulerod og solsikkekernerne.
- Varm tortillas i ovnen.
- Læg en tortilla på bordet, og fordel friske spinatblade ud på den.
- På en linje i midten fordeles quinoa-blandingen og feta.
- Læg avokadostykker på hver side af fetaen.
- Rul tortillaen sammen og skær den over på midten. Fortsæt med den næste tortilla.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-