Ingredienser
- 1 dl. mayonnaise
- ½ l. mælk
- 1 dl. fløde
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 spsk. citronsaft
- 2 tsk. karry
- 2 kyllingefilletter
- 1 broccoli hoved
- 2 dl. revet ost
- Ris til servering
Sådan gør du
- Kog kyllingefilletterne i en gryde med vand i ca. 10 min, og riv herefter det nykogte kød i strimler med to gafler.
- I en gryde opvarmes mælken og bouillonternerne opløses deri. Tag derefter mælken af varmen.
- I en skål blandes mayonnaise med citronsaft og karrypulver. Rør herefter mayonnaisen i mælkeblandingen sammen med fløden.
- Skær broccolihovedet i mindre buketter og læg dem i en gryde m. låg med kogende vand i bunden i ca. 5 min. Dræn herefter broccolibuketterne.
- Fordel broccolibuketterne i bunden af et stort ildfast fad.
- Fordel den revne kylling udover, og hæld derefter mælkeblandingen i fadet.
- Drys med revet ost, og bag ved 180 c. i 20-30 min.
- Kog risene efter anvisningen på pakken, og server sammen med kyllingeretten.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-