Ingredienser
- 1 dl. mayonnaise
- ½ l. mælk
- 1 dl. fløde
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 spsk. citronsaft
- 2 tsk. karry
- 2 kyllingefilletter
- 1 broccoli hoved
- 2 dl. revet ost
- Ris til servering
Sådan gør du
- Kog kyllingefilletterne i en gryde med vand i ca. 10 min, og riv herefter det nykogte kød i strimler med to gafler.
- I en gryde opvarmes mælken og bouillonternerne opløses deri. Tag derefter mælken af varmen.
- I en skål blandes mayonnaise med citronsaft og karrypulver. Rør herefter mayonnaisen i mælkeblandingen sammen med fløden.
- Skær broccolihovedet i mindre buketter og læg dem i en gryde m. låg med kogende vand i bunden i ca. 5 min. Dræn herefter broccolibuketterne.
- Fordel broccolibuketterne i bunden af et stort ildfast fad.
- Fordel den revne kylling udover, og hæld derefter mælkeblandingen i fadet.
- Drys med revet ost, og bag ved 180 c. i 20-30 min.
- Kog risene efter anvisningen på pakken, og server sammen med kyllingeretten.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-