Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKylling broccoli gryderet - opskrift - Madkogebogen
Kylling broccoli gryderet
Kylling broccoli gryderet
Kylling broccoli gryderet
Kylling broccoli gryderet

Kylling broccoli gryderet - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 dl. mayonnaise
- ½ l. mælk
- 1 dl. fløde
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 spsk. citronsaft
- 2 tsk. karry
- 2 kyllingefilletter
- 1 broccoli hoved
- 2 dl. revet ost

- Ris til servering

Sådan gør du
- Kog kyllingefilletterne i en gryde med vand i ca. 10 min, og riv herefter det nykogte kød i strimler med to gafler.
- I en gryde opvarmes mælken og bouillonternerne opløses deri. Tag derefter mælken af varmen.
- I en skål blandes mayonnaise med citronsaft og karrypulver. Rør herefter mayonnaisen i mælkeblandingen sammen med fløden.
- Skær broccolihovedet i mindre buketter og læg dem i en gryde m. låg med kogende vand i bunden i ca. 5 min. Dræn herefter broccolibuketterne.
- Fordel broccolibuketterne i bunden af et stort ildfast fad.
- Fordel den revne kylling udover, og hæld derefter mælkeblandingen i fadet.
- Drys med revet ost, og bag ved 180 c. i 20-30 min.
- Kog risene efter anvisningen på pakken, og server sammen med kyllingeretten.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier