Ingredienser
- 200 g. basmati ris
- 1 løg
- 2 tomater
- 3 fed hvidløg
- 1 dåse kikærter
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. garam masala
- 2 dl. kokosmælk
- Frisk persille
- Salt
Sådan gør du
- Sæt ris i kog efter anvisning på pakken.
- I mellemtiden hak løg, pres hvidløg og skær tomater i små stykker. Dræn også kikærterne og hak lidt persille.
- I en dyb pande eller gryde tilføjes olien og løgene svitses til de er gennemsigtige. Tilføj nu hvidløg og dernæst garam masala. Svits i 30 sekunder.
- Tilføj nu tomater, kikærter, lidt salt og koksmælk. Lad det simre i 10-15 minutter eller indtil det bliver lidt tykkere. Drys lidt hakket persille i.
- Server med ris.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-