Ingredienser
- 200 g. basmati ris
- 1 løg
- 2 tomater
- 3 fed hvidløg
- 1 dåse kikærter
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. garam masala
- 2 dl. kokosmælk
- Frisk persille
- Salt
Sådan gør du
- Sæt ris i kog efter anvisning på pakken.
- I mellemtiden hak løg, pres hvidløg og skær tomater i små stykker. Dræn også kikærterne og hak lidt persille.
- I en dyb pande eller gryde tilføjes olien og løgene svitses til de er gennemsigtige. Tilføj nu hvidløg og dernæst garam masala. Svits i 30 sekunder.
- Tilføj nu tomater, kikærter, lidt salt og koksmælk. Lad det simre i 10-15 minutter eller indtil det bliver lidt tykkere. Drys lidt hakket persille i.
- Server med ris.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-