Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonIndisk Mulligatawny suppe - opskrift - Madkogebogen
Indisk Mulligatawny suppe
Indisk Mulligatawny suppe
Indisk Mulligatawny suppe
Indisk Mulligatawny suppe

Indisk Mulligatawny suppe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 250 gram røde linser
- 2 tsk. frisk ingefær
- 1 spsk. smør
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 2 grønne chilifrugter
- ½ tsk. kanel
- ¼ tsk. nelliker
- 1 ½ tsk. koriander
- 1 ½ tsk. spidskommen
- 1 tsk. gurkemeje
- 4 kardemommekapsler
- 1 tsk. karrypulver
- 1,75 liter vand
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 stor kartoffel.
- ½ liter kokosmælk
- 1 stor gulerod
- 2 spsk. friskhakket koriander

Sådan gør du
- Hak først guleroden i mindre stykker, pres hvidløg, hak løg og hak ingefær. Hak også de to chilifrugter og skær kartoffel i små stykker.
- Find en stor gryde og opvarm smørret og svits løg, hvidløg, ingefær, chillifrugter og alle krydderierne indtil løgene er gennemsigtige.
- Tilføj nu gulerod, kartoffel, linser, vand og 2 kyllingebouillonterninger. Lad det simre i 20-25 minutter indtil grøntsagerne er blødere. Fjern kardemommekapslerne.
- Blend suppen og hæld tilbage i gryden. Tilføj kokosmælk og 2 spsk. friske korianderblade. Lad det koge op.
- Server med det samme.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier