Ingredienser
- 250 gram røde linser
- 2 tsk. frisk ingefær
- 1 spsk. smør
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 2 grønne chilifrugter
- ½ tsk. kanel
- ¼ tsk. nelliker
- 1 ½ tsk. koriander
- 1 ½ tsk. spidskommen
- 1 tsk. gurkemeje
- 4 kardemommekapsler
- 1 tsk. karrypulver
- 1,75 liter vand
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 stor kartoffel.
- ½ liter kokosmælk
- 1 stor gulerod
- 2 spsk. friskhakket koriander
Sådan gør du
- Hak først guleroden i mindre stykker, pres hvidløg, hak løg og hak ingefær. Hak også de to chilifrugter og skær kartoffel i små stykker.
- Find en stor gryde og opvarm smørret og svits løg, hvidløg, ingefær, chillifrugter og alle krydderierne indtil løgene er gennemsigtige.
- Tilføj nu gulerod, kartoffel, linser, vand og 2 kyllingebouillonterninger. Lad det simre i 20-25 minutter indtil grøntsagerne er blødere. Fjern kardemommekapslerne.
- Blend suppen og hæld tilbage i gryden. Tilføj kokosmælk og 2 spsk. friske korianderblade. Lad det koge op.
- Server med det samme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-