Ingredienser
- 250 gram røde linser
- 2 tsk. frisk ingefær
- 1 spsk. smør
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 2 grønne chilifrugter
- ½ tsk. kanel
- ¼ tsk. nelliker
- 1 ½ tsk. koriander
- 1 ½ tsk. spidskommen
- 1 tsk. gurkemeje
- 4 kardemommekapsler
- 1 tsk. karrypulver
- 1,75 liter vand
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 stor kartoffel.
- ½ liter kokosmælk
- 1 stor gulerod
- 2 spsk. friskhakket koriander
Sådan gør du
- Hak først guleroden i mindre stykker, pres hvidløg, hak løg og hak ingefær. Hak også de to chilifrugter og skær kartoffel i små stykker.
- Find en stor gryde og opvarm smørret og svits løg, hvidløg, ingefær, chillifrugter og alle krydderierne indtil løgene er gennemsigtige.
- Tilføj nu gulerod, kartoffel, linser, vand og 2 kyllingebouillonterninger. Lad det simre i 20-25 minutter indtil grøntsagerne er blødere. Fjern kardemommekapslerne.
- Blend suppen og hæld tilbage i gryden. Tilføj kokosmælk og 2 spsk. friske korianderblade. Lad det koge op.
- Server med det samme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-