Ingredienser
- 225 g. gulerødder (4-5 store)
- 100 g. røde linser
- 2 forårsløg
- 2 tsk. karry
- 1 tsk. frisk ingefær
- ½ tsk. chilipulver
- 2 grøntssagsbouillonterninger
- 120 ml. kokosmælk
- Olivenolie
Sådan gør du
- Skær gulerødder i små stykker og hak forårsløg.
- I en gryde opvarmes olivenolie. Tilsæt gulerødder og forårsløg (gem evt. lidt til servering) og svits indtil gulerødderne bliver lidt blødere.
- Tilføj herefter røde linser, karry, ingefær og chilipulver. Rør godt rundt i et par minutter. Tilsæt herefter 7 dl. vand og 2 grøntssagsbouillonterninger. Lad det simre i 10-15 minutter indtil linserne bliver bløde.
- Blend retten i en blender og hæld tilbage i gryden. Tilføj kokosmælk og evt. salt/peber og lad retten koge op kort.
- Server med det samme evt. med lidt forårsløg på toppen.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-