Ingredienser
- 225 g. gulerødder (4-5 store)
- 100 g. røde linser
- 2 forårsløg
- 2 tsk. karry
- 1 tsk. frisk ingefær
- ½ tsk. chilipulver
- 2 grøntssagsbouillonterninger
- 120 ml. kokosmælk
- Olivenolie
Sådan gør du
- Skær gulerødder i små stykker og hak forårsløg.
- I en gryde opvarmes olivenolie. Tilsæt gulerødder og forårsløg (gem evt. lidt til servering) og svits indtil gulerødderne bliver lidt blødere.
- Tilføj herefter røde linser, karry, ingefær og chilipulver. Rør godt rundt i et par minutter. Tilsæt herefter 7 dl. vand og 2 grøntssagsbouillonterninger. Lad det simre i 10-15 minutter indtil linserne bliver bløde.
- Blend retten i en blender og hæld tilbage i gryden. Tilføj kokosmælk og evt. salt/peber og lad retten koge op kort.
- Server med det samme evt. med lidt forårsløg på toppen.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-