Ingredienser
- 200 g. røde linser
- 500 ml. vand
- 1 løg
- 120 g. selleri
- 2 fed hvidløg
- ¼ tsk. gurkemeje
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. chilipulver
- 1 dåse ristede, hakkede tomater
- 1 grøntsagsbouillonterning
- 2 tsk. tabasco
- 3-4 lime
- Frisk koriander
- Creme fraiche
- Salt og peber
- Olivenolie
Sådan gør du
- Kog de røde linser i 5 dl. vand. Skal simre i omkring 10-15 minutter, eller indtil linserne er en smule.
- Imens udskæres løg og selleri hakkes fint. Pres også hvidløg.
- I en gryde tilsættes oliveolie og svits løg og selleri. Herefter tilføjes hvidløg. Efter et par minutter tilføjes gurkemeje, spidskommen, chilipulver og der røres rundt i et par minutter.
- Tilføj nu hakkede tomater, ½ liter vand, grøntsagsbouillonterning, 2 tsk. tabasco og linserne. Lad gryden simre i 15-25 minutter (afhængigt af hvor udkogte du vil have linserne).
- I mellemtiden hakkes 2 dl. frisk koriander og lime presses. Tilsæt i gryden til sidst og giv et par minutter yderligere.
- Server med det samme
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-