Ingredienser
- 300 g. røde linser
- 2 grøntsagsbouillonterninger
- 1 dåse kokosmælk
- 80 g. frisk spinat
- 1 lime
- 1 stort løg
- Olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 tsk. gurkemeje
- ½ tsk. garam masala
- 1 tsk. kanel
- Sal tog peber
Sådan gør du
- Hak løget og pres hvidløg.
- I en gryde tilsættes en smule olie og nu svitses løgene i 5-6 minutter. Tilføj herefter hvidløg, spidskommen, koriander, gurkemeje, garam masala og kanel. Lad det simre i et par minutter.
- Tilføj nu røde linser, 1 liter vand, 2 grøntsagsbouillonterninger og lad retten simre under låg i 2-2½ timer.
- Tilføj nu grovhakket spinat og kokosmælken. Giv det 15-20 minutter og krydr godt med salt og peber.
- Server med en smule friskpresset lime.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-