Ingredienser
- 450 g. kyllingebryst
- 4 spsk. øl (lager)
- ½ kyllingebouillonterning
- 100 g. cashewnødder
- 1 rød peberfrugt
- 100 g. asparges
- 1 stærk chilifrugt (kan udelades)
- 1 tsk. soyasauce
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 spsk. østerssauce
- Sukker
- 2 spsk. hvidløg
- Frisk basilikum (ca. ½ dl i målebæger)
- Majsstivelse
- Olivenolie
Sådan gør du
- Skær kyllingen i 1 cm. stykker. Hak 2 fed hvidløg, skær asparges i 2 cm. stykker og peberfrugt i tynde strimler. Skær også en chili i tynde skiver.
- Lav først marinade i en skål med: 3 spsk. øl, 1½ spsk. østerssauce og lidt peber. Lad kyllingen trække i blandingen i køleskabet i 15-20 minutter.
- Nu skal stir-fry-blandingen laves med: 60 ml. vand, ½ kyllingebouillonterning, 1 spsk. øl, 1 tsk. soyasauce, 1 spsk. fiskesauce og ¼ tsk. sukker.
- I en wok tilføres lidt olie og svits hurtigt hvidløg. Tilføj kyllingestykkerne og svits til de let brune. Tilføj herefter peberfrugt og asparges og svits indtil kyllingen er brun. Tilføj nu stir-fry-blandingen og lad det hele koge med 2 tsk. majsstivelse. Saucen skulle blive tykkere efter 2-3 minutter.
- Fjern wok fra varmen og tilsæt chiliskiver, frisk basilikum og cashewnødderne.
- Bland og server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-