Ingredienser
- 450 g. kyllingebryst
- 4 spsk. øl (lager)
- ½ kyllingebouillonterning
- 100 g. cashewnødder
- 1 rød peberfrugt
- 100 g. asparges
- 1 stærk chilifrugt (kan udelades)
- 1 tsk. soyasauce
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 spsk. østerssauce
- Sukker
- 2 spsk. hvidløg
- Frisk basilikum (ca. ½ dl i målebæger)
- Majsstivelse
- Olivenolie
Sådan gør du
- Skær kyllingen i 1 cm. stykker. Hak 2 fed hvidløg, skær asparges i 2 cm. stykker og peberfrugt i tynde strimler. Skær også en chili i tynde skiver.
- Lav først marinade i en skål med: 3 spsk. øl, 1½ spsk. østerssauce og lidt peber. Lad kyllingen trække i blandingen i køleskabet i 15-20 minutter.
- Nu skal stir-fry-blandingen laves med: 60 ml. vand, ½ kyllingebouillonterning, 1 spsk. øl, 1 tsk. soyasauce, 1 spsk. fiskesauce og ¼ tsk. sukker.
- I en wok tilføres lidt olie og svits hurtigt hvidløg. Tilføj kyllingestykkerne og svits til de let brune. Tilføj herefter peberfrugt og asparges og svits indtil kyllingen er brun. Tilføj nu stir-fry-blandingen og lad det hele koge med 2 tsk. majsstivelse. Saucen skulle blive tykkere efter 2-3 minutter.
- Fjern wok fra varmen og tilsæt chiliskiver, frisk basilikum og cashewnødderne.
- Bland og server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-