Ingredienser
- 450 g. kyllingebryst
- 1 dåse kokosmælk
- 1 kyllingebouillonterning
- 6 skiver ingefær
- 1 stilk citrongræs
- 70 g. champignon
- 1 spsk. limesaft
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. thai chilipaste
- Frisk basilikum
- Frisk Koriander
Sådan gør du
- Skær kyllingen i 2-3 cm. stykker. Skær ingefær i 6 skiver og skær 70 g. champignon i skiver. Skær også citrongræs i 1-2 cm. stykker.
- I en gryde blandes kokosmælk, 450 ml. vand, 1 kyllingebouillonterning, ingefær, citrongræs og sæt i kog.
- Tilføj nu kylling, svampe, 1 spsk. limesaft, fiskesauce, sukker og chilipaste. Lad det simre i omkring 10 minutter.
- Fjern citrongræsstilke og server med lidt frisk basilikum og koriander ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-