Ingredienser
- 450 g. kyllingebryst
- 1 dåse kokosmælk
- 1 kyllingebouillonterning
- 6 skiver ingefær
- 1 stilk citrongræs
- 70 g. champignon
- 1 spsk. limesaft
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. thai chilipaste
- Frisk basilikum
- Frisk Koriander
Sådan gør du
- Skær kyllingen i 2-3 cm. stykker. Skær ingefær i 6 skiver og skær 70 g. champignon i skiver. Skær også citrongræs i 1-2 cm. stykker.
- I en gryde blandes kokosmælk, 450 ml. vand, 1 kyllingebouillonterning, ingefær, citrongræs og sæt i kog.
- Tilføj nu kylling, svampe, 1 spsk. limesaft, fiskesauce, sukker og chilipaste. Lad det simre i omkring 10 minutter.
- Fjern citrongræsstilke og server med lidt frisk basilikum og koriander ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-