Ingredienser
- 400 g. kyllingebryst
- 2 forårsløg
- 1 lille løg
- 2 spsk. frisk ingefær
- 2 spsk. fiskesauce
- 1 spsk. østerssauce
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. sukker
- Olivenolie
- 1 stor rød peberfrugt
- Ris
Sådan gør du
- Skær kyllingen i strimler (omkring 1 cm tykke).
- Skær også den røde peberfrugt og løget i tynde strimler. Pres 2 spsk. ingefær og 2 spsk. hvidløg, og skær forårsløg i -2-3 cm. stykker.
- Sæt ris til at koge i en gryde med saltet vand.
- I et glas laves stir-fry-blanding af: fiskesauce, østerssauce og sukker.
- Opvarm en wok og hæld lidt olie i. Tilføj kyllingestykker og giv et i et par minutter. Tilføj nu hvidløg i giv 1 minut. Tilføj herefter forårsløg, peberfrugt, løg, ingefær og stir-fry-blandingen.
- Server så snart kyllingen er gennemstegt med ris ved siden af.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-