Ingredienser
- 400 g. kyllingebryst
- 2 forårsløg
- 1 lille løg
- 2 spsk. frisk ingefær
- 2 spsk. fiskesauce
- 1 spsk. østerssauce
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. sukker
- Olivenolie
- 1 stor rød peberfrugt
- Ris
Sådan gør du
- Skær kyllingen i strimler (omkring 1 cm tykke).
- Skær også den røde peberfrugt og løget i tynde strimler. Pres 2 spsk. ingefær og 2 spsk. hvidløg, og skær forårsløg i -2-3 cm. stykker.
- Sæt ris til at koge i en gryde med saltet vand.
- I et glas laves stir-fry-blanding af: fiskesauce, østerssauce og sukker.
- Opvarm en wok og hæld lidt olie i. Tilføj kyllingestykker og giv et i et par minutter. Tilføj nu hvidløg i giv 1 minut. Tilføj herefter forårsløg, peberfrugt, løg, ingefær og stir-fry-blandingen.
- Server så snart kyllingen er gennemstegt med ris ved siden af.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-