Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonThailandsk Gai Pad Khing - opskrift - Madkogebogen
Gai Pad Khing opskrift
Gai Pad Khing opskrift
Gai Pad Khing opskrift
Gai Pad Khing opskrift

Thailandsk Gai Pad Khing - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 400 g. kyllingebryst
- 2 forårsløg
- 1 lille løg
- 2 spsk. frisk ingefær
- 2 spsk. fiskesauce
- 1 spsk. østerssauce
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. sukker
- Olivenolie
- 1 stor rød peberfrugt
- Ris

Sådan gør du
- Skær kyllingen i strimler (omkring 1 cm tykke).
- Skær også den røde peberfrugt og løget i tynde strimler. Pres 2 spsk. ingefær og 2 spsk. hvidløg, og skær forårsløg i -2-3 cm. stykker.
- Sæt ris til at koge i en gryde med saltet vand.
- I et glas laves stir-fry-blanding af: fiskesauce, østerssauce og sukker.
- Opvarm en wok og hæld lidt olie i. Tilføj kyllingestykker og giv et i et par minutter. Tilføj nu hvidløg i giv 1 minut. Tilføj herefter forårsløg, peberfrugt, løg, ingefær og stir-fry-blandingen.
- Server så snart kyllingen er gennemstegt med ris ved siden af.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier