Ingredienser
- 1 kg. gyldenbrune kartofler
- 60 ml. Olivenolie
- 5 tsk. paprika
- Salt
Sådan gør du
- Skræl kartoflerne og skær i 3-4 cm. stykker. Sæt en gryde med saltet vand over og læg kartoflerne i med det samme. Giv det omkring 10-12 minutter, hvorefter det skulle være i kog.
- Giv det 8 minutter mens vandet koger meget. Hæld herefter vandet fra og lad dem være i gryden.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- I gryden med kartofler tilsættes nu paprika, 1 tsk. salt og olivenolien. Læg låg på og ryst gryden godt, så krydderierne blandes og kartoflerne bliver en smule smattede.
- Giv nu kartoflerne 40-45 minutter i ovnen på en bageplade med bagepapir. De skal være godt sprøde.
- Server sammen med f.eks. kød eller kylling.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-