Ingredienser
- 1 kg. gyldenbrune kartofler
- 60 ml. Olivenolie
- 5 tsk. paprika
- Salt
Sådan gør du
- Skræl kartoflerne og skær i 3-4 cm. stykker. Sæt en gryde med saltet vand over og læg kartoflerne i med det samme. Giv det omkring 10-12 minutter, hvorefter det skulle være i kog.
- Giv det 8 minutter mens vandet koger meget. Hæld herefter vandet fra og lad dem være i gryden.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- I gryden med kartofler tilsættes nu paprika, 1 tsk. salt og olivenolien. Læg låg på og ryst gryden godt, så krydderierne blandes og kartoflerne bliver en smule smattede.
- Giv nu kartoflerne 40-45 minutter i ovnen på en bageplade med bagepapir. De skal være godt sprøde.
- Server sammen med f.eks. kød eller kylling.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-