Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBlomkålsret med bacon - opskrift - Madkogebogen
Blomkålsret med bacon
Blomkålsret med bacon
Blomkålsret med bacon
Blomkålsret med bacon

Blomkålsret med bacon - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 1 stort hoved blomkål
- 110 g. flødeost (f.eks. philadelphia)
- 110 ml. creme fraiche
- 5 forårsløg
- 60. revet parmesan
- 12 skiver bacon
- 225 g. revet cheddarost

Sådan gør du
- Steg bacon meget sprødt og knæk i mindre stykker med en gaffel.
- Skær blomkålen i mindre stykke og hak forårsløgene.
- Kog blomkålen i en gryde med saltet vand indtil den er lidt blødere, men ikke for blød. Hæld vandet fra og mos en smule med en stor ske. Der skal stadig være blomkålsstykker iblandt.
- Bland blomkål med flødeost, crème fraiche, forårsløg, parmesan og tre-fjerdedel af baconen.
- Hæld i et ovnfast fad og drys cheddarost øverst sammen med resten af bacon. Bag 30-35 minutter i ovnen ved 180 grader.
- Server med det samme.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier