Ingredienser
- 700 g. hakket kylling (eller hakket kalkun)
- 1 rød peberfrugt
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- Frisk basilikum
- 1 lime
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 spsk. sriracha
- 1 spsk. soyasauce
- 1 spsk. agave-nektar
- 1 spsk. olivenolie
Sådan gør du
- Skær peberfrugten og løget i tynde strimler. Grovhak også frisk basilikum (så der er til 10-12 spsk.). Skær også 3 fed hvidløg i tynde skiver.
- I et glas blandes 2 spsk. limesaft, fiskesauce, soyasauce, sriracha og agave-nektar. Sæt stir-fry-blanding til side.
- I en varm wok opvarmes olivenolie og hvidløgene svitses i 1-2 min. Smid herefter hvidløgene væk, men lad oliven blive.
- Tilføj nu peberfrugt og løg og svits godt. Tag det op igen og sæt det til side i en skål
- Tilføj nu kyllingen og lad det blive gennemstegt.
- Tilføj herefter peberfrugt og løg i 1 minut og herefter hakket basilikum i 1 minut indtil det krøller sammen.
- Til sidst tilføjes stir-fry-blandingen og det hele svitses i 1-2 minutter.
- Server rygende varmt.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-