Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonThai kylling stir-fry - opskrift - Madkogebogen
Thai kylling stir-fry opskrift
Thai kylling stir-fry opskrift
Thai kylling stir-fry opskrift
Thai kylling stir-fry opskrift

Thai kylling stir-fry - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 700 g. hakket kylling (eller hakket kalkun)
- 1 rød peberfrugt
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- Frisk basilikum
- 1 lime
- 1 spsk. fiskesauce
- 1 spsk. sriracha
- 1 spsk. soyasauce
- 1 spsk. agave-nektar
- 1 spsk. olivenolie

Sådan gør du
- Skær peberfrugten og løget i tynde strimler. Grovhak også frisk basilikum (så der er til 10-12 spsk.). Skær også 3 fed hvidløg i tynde skiver.
- I et glas blandes 2 spsk. limesaft, fiskesauce, soyasauce, sriracha og agave-nektar. Sæt stir-fry-blanding til side.
- I en varm wok opvarmes olivenolie og hvidløgene svitses i 1-2 min. Smid herefter hvidløgene væk, men lad oliven blive.
- Tilføj nu peberfrugt og løg og svits godt. Tag det op igen og sæt det til side i en skål
- Tilføj nu kyllingen og lad det blive gennemstegt.
- Tilføj herefter peberfrugt og løg i 1 minut og herefter hakket basilikum i 1 minut indtil det krøller sammen.
- Til sidst tilføjes stir-fry-blandingen og det hele svitses i 1-2 minutter.
- Server rygende varmt.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier