Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst
- 450 ml. kernemælk
- 350 g. mel
- 250 ml. ”Chipotles in adobo” eller ”125 ml. Sriracha blandet med 125 ml. Ketchup”
- Frisk koriander
- Salt og peber
Sådan gør du
- I en skål blandes ”chipotle” eller ”sriracha” med kernemælken. Skær kyllingen i 3-4 centimeter stykker og læg den til lage i blandingen natten over eller minimum 5-6 timer i køleskabet.
- Når kyllingen tages ud igen vendes den i mel tilsat salt og peber.
- Frituresteg kyllingen i en friturekoger eller i en gryde med fritureolie (f.eks. solsikkeolie). Hvert stykke skal have omkring 4-5 minutter.
- Server krydret med salt peber og hakket koriander.
Tip: Går godt med f.eks. krydrede små kartofler ved siden af.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-