Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst
- 450 ml. kernemælk
- 350 g. mel
- 250 ml. ”Chipotles in adobo” eller ”125 ml. Sriracha blandet med 125 ml. Ketchup”
- Frisk koriander
- Salt og peber
Sådan gør du
- I en skål blandes ”chipotle” eller ”sriracha” med kernemælken. Skær kyllingen i 3-4 centimeter stykker og læg den til lage i blandingen natten over eller minimum 5-6 timer i køleskabet.
- Når kyllingen tages ud igen vendes den i mel tilsat salt og peber.
- Frituresteg kyllingen i en friturekoger eller i en gryde med fritureolie (f.eks. solsikkeolie). Hvert stykke skal have omkring 4-5 minutter.
- Server krydret med salt peber og hakket koriander.
Tip: Går godt med f.eks. krydrede små kartofler ved siden af.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-