Ingredienser
- 4 tsk. olivenolie
- 6 spsk. cremefraiche
- 1 ½ dl. revet cheddarost
- 5 dl. skiveskårede champignons
- 1 stort glas salsa
- 300 g. ris
- 300 g. kyllingebryst
Sådan gør du
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og steg dem på panden med olien.
- Når kyllingestykkerne er færdige tages de af panden og svampene svitses derpå.
- Smør et ildfast fad og læg kyllingen i sammen med svampene, de kogte ris, salsa, cremefraiche og ost.
- Bages i ca. 25-35 min. i 175 c.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-