Ingredienser
- 4 tsk. olivenolie
- 6 spsk. cremefraiche
- 1 ½ dl. revet cheddarost
- 5 dl. skiveskårede champignons
- 1 stort glas salsa
- 300 g. ris
- 300 g. kyllingebryst
Sådan gør du
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og steg dem på panden med olien.
- Når kyllingestykkerne er færdige tages de af panden og svampene svitses derpå.
- Smør et ildfast fad og læg kyllingen i sammen med svampene, de kogte ris, salsa, cremefraiche og ost.
- Bages i ca. 25-35 min. i 175 c.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-