Ingredienser
- 2 avokado
- 1 fed hvidløg
- ½ rødløg
- 1 stor frisk chili
- 1 lime
- 1 knivspids salt
- 1 dl. friskhakkede koriander
- 1 tomat
- 4 - 6 tortillas
- 1 dl. brune ris
- 1 ds. black beans eller kidneybønner (drænet og skyllet)
- Hakket iceberg
- 1 dl. revet cheddar ost
Sådan gør du
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Pres hvidløget og hak løget og chilien (fjern kerner).
- Tomaten skæres i små tern og avokadokødet fjernes og skæres i mindre stykker.
- I en skål masses avokadoerne groft med en gaffel. Tilsæt derefter det pressede hvidløg, hakket chili, koriander og løg, salt og saften fra en lime. Bland godt. Til sidst vendes tomaterne i guacamolen.
- Fordel først guacamole i midten af hver tortilla. Derefter ris, bønner, hakket iceberg og ost.
- Varm den sammenrullede burrito i fx en panini grill eller en indendørs grill (det lykkedes os at bruge en toaster) til de er gyldenbrune på begge sider.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-