Ingredienser
- ½ blomkål
- 1 rød peberfrugt
- 1 løg
- 2 spsk. olivenolie
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk. karry
- 1 tsk. kanel
- 1 knivspids salt
- ½ tsk. spidskommen
- ½ tsk. stødt koriander
- ½ tsk. paprika
- ½ tsk. gurkemeje
- 1 grøntsags bouillonterning
- 2 ½ dl. vand
- 1 ds. kikærter (drænede og skyllede)
- ½ squash
- Ris til servering
Sådan gør du
- Hak løget og pres hvidløget. Peberfrugt, blomkål og squash skæres ligeledes i tern.
- I en stor gryde opvarmes 1 spsk. olie ved medium varme. Tilsæt løg og lad dem stege til de er gennemstegte (ca. 5 min.). Tilsæt derefter blomkål og peberfrugt og lad det stege i yderligere 5 min.
- I en lille gryde opvarmes 1 spsk. olie sammen med hvidløget og alle krydderierne.
- Tilsæt krydderiblandingen i den store gryde sammen med kikærter, squash, vand og bouillonterningen.
- Lad retten uden låg i 25-30 min. Rør jævnligt.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-