Ingredienser
- ½ blomkål
- 1 rød peberfrugt
- 1 løg
- 2 spsk. olivenolie
- 3 fed hvidløg
- 2 spsk. karry
- 1 tsk. kanel
- 1 knivspids salt
- ½ tsk. spidskommen
- ½ tsk. stødt koriander
- ½ tsk. paprika
- ½ tsk. gurkemeje
- 1 grøntsags bouillonterning
- 2 ½ dl. vand
- 1 ds. kikærter (drænede og skyllede)
- ½ squash
- Ris til servering
Sådan gør du
- Hak løget og pres hvidløget. Peberfrugt, blomkål og squash skæres ligeledes i tern.
- I en stor gryde opvarmes 1 spsk. olie ved medium varme. Tilsæt løg og lad dem stege til de er gennemstegte (ca. 5 min.). Tilsæt derefter blomkål og peberfrugt og lad det stege i yderligere 5 min.
- I en lille gryde opvarmes 1 spsk. olie sammen med hvidløget og alle krydderierne.
- Tilsæt krydderiblandingen i den store gryde sammen med kikærter, squash, vand og bouillonterningen.
- Lad retten uden låg i 25-30 min. Rør jævnligt.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-