Ingredienser
- 4 tsk. olie
- 1 dl. hakkede skalotteløg
- 1 rød peberfrugt (skåret i tynde skiver)
- 3 fed presset hvidløg
- 500 g. hakket kylling
- 2 store chili (hakkede)
- 1 spsk. fiskesovs
- 2 tsk. brun sukker
- 2 tsk. soya
- 2 ½ dl. friske basilikumsblade
- 1 spsk. friskpresset limejuice
- Friskkværnet sort peber
- Evt. icebergsalatblade som ”skåle” til servering
Sådan gør du
- Opvarm 2 tsk. olivenolie i en stor teflonpande. Tilsæt skalotteløg og lad dem stege i 2 min. Tilsæt peberfrugt og lad stege i 1 min. Tilsæt hvidløg og lad stege 30 sek. Hæld derefter løg-blandingen over i en skål.
- Tilsæt de sidste 2 tsk. olie i panden. Tilsæt kylling og lad det stege til det er brunet (ca. 5 min.). Dræn herefter saften fra kyllingen.
- Læg den drænede kylling tilbage i panden ved medium varme. Tilsæt de hakkede chili og lad stege i 1 min.
- Tilsæt løgblandingen sammen med fiskesovs, soya, sukker og friskkværnet sort peber. Lad det stege i 1 min.
- Tag gryden af varmen og rør limejuice og basilikumsblade i.
- Server med det samme, evt. på et icebergsalatblad.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-