Ingredienser
- 4 tsk. olie
- 1 dl. hakkede skalotteløg
- 1 rød peberfrugt (skåret i tynde skiver)
- 3 fed presset hvidløg
- 500 g. hakket kylling
- 2 store chili (hakkede)
- 1 spsk. fiskesovs
- 2 tsk. brun sukker
- 2 tsk. soya
- 2 ½ dl. friske basilikumsblade
- 1 spsk. friskpresset limejuice
- Friskkværnet sort peber
- Evt. icebergsalatblade som ”skåle” til servering
Sådan gør du
- Opvarm 2 tsk. olivenolie i en stor teflonpande. Tilsæt skalotteløg og lad dem stege i 2 min. Tilsæt peberfrugt og lad stege i 1 min. Tilsæt hvidløg og lad stege 30 sek. Hæld derefter løg-blandingen over i en skål.
- Tilsæt de sidste 2 tsk. olie i panden. Tilsæt kylling og lad det stege til det er brunet (ca. 5 min.). Dræn herefter saften fra kyllingen.
- Læg den drænede kylling tilbage i panden ved medium varme. Tilsæt de hakkede chili og lad stege i 1 min.
- Tilsæt løgblandingen sammen med fiskesovs, soya, sukker og friskkværnet sort peber. Lad det stege i 1 min.
- Tag gryden af varmen og rør limejuice og basilikumsblade i.
- Server med det samme, evt. på et icebergsalatblad.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-