Ingredienser
- 1 lille hoved broccoli
- 1 æg
- 1 dl. mel
- 30 g. revet parmesan
- 1 fed presset hvidløg
- ½ tsk. salt
- Friskkværnet sort peber
- Olie til stegning
Sådan gør du
- Hak broccoli groft (der skulle gerne blive ca. 6-7 dl).
- I en gryde opvarmes 2-3 cm vand. Når vandet koger hældes broccoli i. Læg låg på gryden og lad dem dampe i 5-6 min. Dræn herefter broccoli og lad dem køle lidt.
- I en skål piskes ægget. Tilsæt derefter mel, ost, hvidløg og salt og peber. Hæld derefter broccoli i skålen og mas blandingen groft sammen med et piskeris.
- I en teflonpande opvarmes 2-3 spsk. olie. Tag ca. 1 spsk. af broccoliblandingen op på panden og pres blandingen flad med skeen. Fortsæt med resten af broccoliblandingen til panden er fuld. Efterlad ca. 3 cm. mellemrum mellem hver.
- Lad dem varme i ca. 2-3 min. på den ene side til de er gyldne, og vend dem herefter om og lad dem stege i yderligere 1-2 min.
- Læg herefter broccollifritterne op på en serviet så de kan dræne.
Tip: Læg evt. første ”kuld” i ovnen ved. 200 c. så de holder sig varme, mens du laver de næste.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-