Ingredienser
- 1 lille hoved broccoli
- 1 æg
- 1 dl. mel
- 30 g. revet parmesan
- 1 fed presset hvidløg
- ½ tsk. salt
- Friskkværnet sort peber
- Olie til stegning
Sådan gør du
- Hak broccoli groft (der skulle gerne blive ca. 6-7 dl).
- I en gryde opvarmes 2-3 cm vand. Når vandet koger hældes broccoli i. Læg låg på gryden og lad dem dampe i 5-6 min. Dræn herefter broccoli og lad dem køle lidt.
- I en skål piskes ægget. Tilsæt derefter mel, ost, hvidløg og salt og peber. Hæld derefter broccoli i skålen og mas blandingen groft sammen med et piskeris.
- I en teflonpande opvarmes 2-3 spsk. olie. Tag ca. 1 spsk. af broccoliblandingen op på panden og pres blandingen flad med skeen. Fortsæt med resten af broccoliblandingen til panden er fuld. Efterlad ca. 3 cm. mellemrum mellem hver.
- Lad dem varme i ca. 2-3 min. på den ene side til de er gyldne, og vend dem herefter om og lad dem stege i yderligere 1-2 min.
- Læg herefter broccollifritterne op på en serviet så de kan dræne.
Tip: Læg evt. første ”kuld” i ovnen ved. 200 c. så de holder sig varme, mens du laver de næste.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-