Ingredienser
- 1,5 kg. kyllingelår med skind
- 1 løg
- 1 rød peberfrugt
- 200 g. champignon
- 2 fed hvidløg
- 100 ml. rødvin
- 2 dåse hakkede tomater
- 1 tsk. timian
- 1 tsk. oregano
- Olivenolie
Sådan gør du
- Skær champignon i skiver samt løg og rød peber i strimler. Pres også hvidløg.
- Steg kylling i lidt olivenolie i en dyb pande på begge sider indtil den skindet er brunet. Krydr med salt. Sæt til side.
- I samme pande efterlades 2 spsk. af stegefedtet/olien. Tilføj løg, rød peberfrugt og svampe i panden og svits i 8-10 minutter. Tilføj hvidløg og giv et minut mere.
- Tilføj vin og lad det simre et par minutter. Tilføj nu dåsetomater med væske og krydr med 1 tsk. timian, 1 tsk. oregano samt lidt salt og peber. Lad det simre uden låg i 5 minutter.
- Læg nu kyllingestykkerne tilbage i panden øverst med skindet opad. Sænk varmen og lad det simre under låg i 30-45 minutter.
- Server med det samme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-