Ingredienser
- 700 g. hakket oksekød
- 2 løg
- 1 grøn peberfrugt
- 150 ml. rødvin
- 2 spsk. tomatpure
- 2 dåse hakkede tomater
- 1 dåse kidneybønner
- 300 g. butternut squash
- 100 g. gulerødder
- 6 spsk. creme fraiche
- 1 fed hvidløg
- Frisk koriander
- 2 spsk. jalapenos
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 tsk. oregano
- 2 spsk. chilipulver
- ½ tsk. spidskommen
- ¼ tsk. stødt koriander
- ¼ tsk. kanel
- Olivenolie
Sådan gør du
- Skær peberfrugt i små stykker. Hak også løget og pres hvidløg.
- I en stor gryde brunes oksekødet i en smule olivenolie + lidt salt. Fjern når færdigt.
- I samme gryde tilføjes lidt ekstra olie og løg og peberfrugt svitses i et par minutter. Tilføj nu hvidløg, 2 spsk. tomatpure og jalapenos og giv et par minutter mere.
- Tilføj vin, giv 2 minutter og tilføj oksekødet igen sammen med cayennepeber, oregano, chilipulver, spidskommen, stødt koriander, kanel, kidneybønner (uden vand) og de to dåser hakkede tomater.
- Læg låg på gryden og lad det simre i en time.
- I mellemtiden skæres butternut squash og gulerødder i stykker.
- Tilføj nu butternut squash og gulerødder i gryden og lad det simre yderligere 1 time
- Server med en smule creme fraiche og frisk koriander ovenpå. Eventuelt også lidt cayennepeber.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-