Ingredienser
- 700 g. hakket oksekød
- 2 løg
- 1 grøn peberfrugt
- 150 ml. rødvin
- 2 spsk. tomatpure
- 2 dåse hakkede tomater
- 1 dåse kidneybønner
- 300 g. butternut squash
- 100 g. gulerødder
- 6 spsk. creme fraiche
- 1 fed hvidløg
- Frisk koriander
- 2 spsk. jalapenos
- ½ tsk. cayennepeber
- 1 tsk. oregano
- 2 spsk. chilipulver
- ½ tsk. spidskommen
- ¼ tsk. stødt koriander
- ¼ tsk. kanel
- Olivenolie
Sådan gør du
- Skær peberfrugt i små stykker. Hak også løget og pres hvidløg.
- I en stor gryde brunes oksekødet i en smule olivenolie + lidt salt. Fjern når færdigt.
- I samme gryde tilføjes lidt ekstra olie og løg og peberfrugt svitses i et par minutter. Tilføj nu hvidløg, 2 spsk. tomatpure og jalapenos og giv et par minutter mere.
- Tilføj vin, giv 2 minutter og tilføj oksekødet igen sammen med cayennepeber, oregano, chilipulver, spidskommen, stødt koriander, kanel, kidneybønner (uden vand) og de to dåser hakkede tomater.
- Læg låg på gryden og lad det simre i en time.
- I mellemtiden skæres butternut squash og gulerødder i stykker.
- Tilføj nu butternut squash og gulerødder i gryden og lad det simre yderligere 1 time
- Server med en smule creme fraiche og frisk koriander ovenpå. Eventuelt også lidt cayennepeber.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-