Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGarbanzo-stuvning - opskrift - Madkogebogen
Garbanzo-stuvning opskrift
Garbanzo-stuvning opskrift
Garbanzo-stuvning opskrift
Garbanzo-stuvning opskrift

Garbanzo-stuvning - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 2 dåser kikærter (også kaldet garbanzo)
- Olivenolie
- 1 stort løg
- 600 g. tomater
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. karry
- ¼ tsk. gurkemeje
- ¼ tsk. cayennepeber
- ½ tsk. garam masala
- Frisk koriander
- Ris

Sådan gør du
- Hak løget, dræn kikærterne for vand og skær tomaterne i små firkanter.
- Kog ris efter anvisning på pakken.
- I en gryde tilføjes en smule olivenolie. Svits nu løgene og tilføj herefter tomater, sukker, karry, lidt salt, gurkemeje og cayennepeber.
- Lad det koge i 5-8 minutter indtil det er lidt tykkere. Rør løbende.
- Tilføj kikærter og garam masala og giv yderligere 5 minutter.
- Server med ris og frisk koriander ovenpå



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier