Ingredienser
- 2 dåser kikærter (også kaldet garbanzo)
- Olivenolie
- 1 stort løg
- 600 g. tomater
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. karry
- ¼ tsk. gurkemeje
- ¼ tsk. cayennepeber
- ½ tsk. garam masala
- Frisk koriander
- Ris
Sådan gør du
- Hak løget, dræn kikærterne for vand og skær tomaterne i små firkanter.
- Kog ris efter anvisning på pakken.
- I en gryde tilføjes en smule olivenolie. Svits nu løgene og tilføj herefter tomater, sukker, karry, lidt salt, gurkemeje og cayennepeber.
- Lad det koge i 5-8 minutter indtil det er lidt tykkere. Rør løbende.
- Tilføj kikærter og garam masala og giv yderligere 5 minutter.
- Server med ris og frisk koriander ovenpå
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-