Ingredienser
- 2 dåser kikærter (også kaldet garbanzo)
- Olivenolie
- 1 stort løg
- 600 g. tomater
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. karry
- ¼ tsk. gurkemeje
- ¼ tsk. cayennepeber
- ½ tsk. garam masala
- Frisk koriander
- Ris
Sådan gør du
- Hak løget, dræn kikærterne for vand og skær tomaterne i små firkanter.
- Kog ris efter anvisning på pakken.
- I en gryde tilføjes en smule olivenolie. Svits nu løgene og tilføj herefter tomater, sukker, karry, lidt salt, gurkemeje og cayennepeber.
- Lad det koge i 5-8 minutter indtil det er lidt tykkere. Rør løbende.
- Tilføj kikærter og garam masala og giv yderligere 5 minutter.
- Server med ris og frisk koriander ovenpå
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-