Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst
- 150 ml soyasauce
- 80 g. honning
- 2 tsk. frisk ingefær
- Olivenolie
- 2 forårsløg
- Peber
Sådan gør du
- Hak ingefær og skær forårsløg i tynde skiver
- I en wok blandes soyasaucen og honning. Rør rundt indtil honningen er helt opløst. Tilføj ingefær, rør rundt og sæt til side.
- Kog risene efter anvisning på pakken.
- Hvis kyllingebrysterne er meget store, så skær dem over på midten. Krydr med peber på begge sider og steg på en pande ved høj varme. Omkring 3-4 minutter på hver side.
- Stil wokken med soyasauce tilbage på panden ved medium varme og tilføj kyllingen. Steg indtil kyllingen den er gennemstegt og vend undervejs i soyasaucen.
- Tag kyllingen op af panden (lad soyasaucen simre videre) og skær kyllingebryst i skiver på omkring 1-1½ cm.
- Server med ris med lidt soyasauce henover og lidt forårsløg ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-