Ingredienser
- 2 løg
- 120 g. selleri
- 120 g. gulerødder
- 2 fed hvidløg
- 2 grøntsagsboullionterninger
- Olivenolie
- 225 g. gule linser
- 1 dåse hakkede tomater
- Balsamico
Sådan gør du
- Hak løg og skær selleri og gulerødder i små stykker. Pres også hvidløg.
- Tilføj lidt olivenolie i en gryde. Svits løg, selleri, gulerødder og hvidløg indtil løgene er gennemsigtige.
- Tilføj nu 1 liter vand, 2 grøntsagsbouillonterninger, linser og hele dåsen med hakkede tomater. Las retten simre i 30-35 minutter.
- Tag 2 cups (ca. ½ liter) - ikke al suppen - op i en blender. Hæld tilbage i suppen bagefter. Smag til med salt og peber.
- Server med en smule basamico og evt. et par selleriblade.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-