Ingredienser
- 2 løg
- 120 g. selleri
- 120 g. gulerødder
- 2 fed hvidløg
- 2 grøntsagsboullionterninger
- Olivenolie
- 225 g. gule linser
- 1 dåse hakkede tomater
- Balsamico
Sådan gør du
- Hak løg og skær selleri og gulerødder i små stykker. Pres også hvidløg.
- Tilføj lidt olivenolie i en gryde. Svits løg, selleri, gulerødder og hvidløg indtil løgene er gennemsigtige.
- Tilføj nu 1 liter vand, 2 grøntsagsbouillonterninger, linser og hele dåsen med hakkede tomater. Las retten simre i 30-35 minutter.
- Tag 2 cups (ca. ½ liter) - ikke al suppen - op i en blender. Hæld tilbage i suppen bagefter. Smag til med salt og peber.
- Server med en smule basamico og evt. et par selleriblade.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-