Ingredienser
- 400 g. gule linser
- 1 lille skalotteløg
- 1 lille hvidt løg
- 1 gulerod
- 1 dåse kokosmælk
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 spsk. thai rød karry-paste
- 1 lime-frugt
- Olivenolie
- Frisk koriander
Sådan gør du
- Hak guleroden.
- Finhak løgene og svits i en gryde med lidt olivenolie.
- Tilføj thai karry-paste og lad det koge i et par minutter. Tilføj nu linserne og guleroden. Svits hurtigt.
- Hæld 1 liter vand, kokosmælk og 2 kyllingebouillonterninger i gryden. Lad retten simre i 15-20 minutter.
- Blend suppen i en blender.
- Server med lidt limesaft og frisk koriander ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-