Ingredienser
- 400 g. gule linser
- 1 lille skalotteløg
- 1 lille hvidt løg
- 1 gulerod
- 1 dåse kokosmælk
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 spsk. thai rød karry-paste
- 1 lime-frugt
- Olivenolie
- Frisk koriander
Sådan gør du
- Hak guleroden.
- Finhak løgene og svits i en gryde med lidt olivenolie.
- Tilføj thai karry-paste og lad det koge i et par minutter. Tilføj nu linserne og guleroden. Svits hurtigt.
- Hæld 1 liter vand, kokosmælk og 2 kyllingebouillonterninger i gryden. Lad retten simre i 15-20 minutter.
- Blend suppen i en blender.
- Server med lidt limesaft og frisk koriander ovenpå.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-