Ingredienser
- 1 dl. mørk tequila (ikke den hvide med rød hat)
- 500 g. kyllingefillet
- Saften fra 5-6 lime
- Saften fra 2 appelsiner
- 1 spsk. stødt chili
- 1 spsk. jalapenos
- 3 fed hvidløg
- 2 tsk. salt
- 1 tsk. friskkværnet sort peber
Sådan gør du
- Pres saften fra lime og appelsin. Pres også hvidløg og skær jalapenos i små stykker.
- Først skal marinaden laves. I en skål blandes tequila, lime-juice, appelsin-juice, chili, jalapenos, presset hvidløg, salt og peber. Læg kyllingen i og lad det trække i køleskabet natten over.
- Tag kyllingen op af marinaden og gennemsteg kyllingestykkerne på panden eller grill. Krydr med salt/peber undervejs. Undgå at den bliver for tør.
- Server evt. med kartofler eller salat.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-