Ingredienser
- 1 dl. mørk tequila (ikke den hvide med rød hat)
- 500 g. kyllingefillet
- Saften fra 5-6 lime
- Saften fra 2 appelsiner
- 1 spsk. stødt chili
- 1 spsk. jalapenos
- 3 fed hvidløg
- 2 tsk. salt
- 1 tsk. friskkværnet sort peber
Sådan gør du
- Pres saften fra lime og appelsin. Pres også hvidløg og skær jalapenos i små stykker.
- Først skal marinaden laves. I en skål blandes tequila, lime-juice, appelsin-juice, chili, jalapenos, presset hvidløg, salt og peber. Læg kyllingen i og lad det trække i køleskabet natten over.
- Tag kyllingen op af marinaden og gennemsteg kyllingestykkerne på panden eller grill. Krydr med salt/peber undervejs. Undgå at den bliver for tør.
- Server evt. med kartofler eller salat.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-