Ingredienser
- 2 små græskar
- 2 butternut squash
- 1 kokosmælk
- 2 spsk. olivenolie
- 2 løg
- 2 spsk. ingefær
- 3 kyllingebouillonterninger
- Salt og peber
- Evt. græskarkerner + creme fraiche som topping.
Sådan gør du
- Skær græskar og butternut-squash i små firkanter. Hak også løget og ingefæren.
- I en gryde svites løgene og ingefæren i olien.
- Tilsæt 1 liter vand sammen med kyllingebouillonterningerne. Tilsæt græskar og butternut stykker og lad det simre uden låg i 30 minutter.
- Herefter skal suppen blendes.
- Hæld den tilbage i gryden og opvarm igen sammen med kokosmælk. Smag til med salt og peber.
- Server evt. med græskarkerner og creme fraiche ovenpå.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-