Ingredienser
- 1 kg. kartofler (sweet potatoes)
- 2 tsk. ras-el-hanout (eller en blanding af spidskommen og kanel)
- 4 kyllingebrystfiletter
- 2 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 1 stort fed hvidløg
- ½ kyllingebouillonterning
- 2 tsk. klar honning
- Saften fra ½ lime eller citron
- evt. 1 håndfuld grønne oliven
- Friskhakket koriander
Sådan gør du
- Skær kartoflerne i mindre terninger og kog dem i saltet vand i ca. 20 min. eller til de er blevet godt blød.
- Imens hakkes løget og hvidløgsfedet presses.
- Bland ras-el-hanout med salt og peber, og drys over kyllingebrysterne.
- Opvarm 1 spsk. olie i en dyb pande, og brun kyllingebrysterne (ca. 3 min. på hver side). Tag kyllingestykkerne op ad panden og læg dem på en tallerken.
- Løg og hvidløg svitses i panden i ca. 5 min. Tilsæt herefter 200 ml. vand, honning, kyllingebouillonterning, limesaft og oliven. Læg kyllingen fra tallerkenen tilbage i panden, og lad det simre i ca. 10 min. (til kyllingen er gennemstegt).
- Mos kartoflerne med 1 spsk. olie og krydr efter behag (vi brugte lidt kardemomme og salt og peber).
- Skær kyllingebrysterne i tykke skiver og bland de friskhakkede koriander i panden med kyllingestykkerne og sovsen.
- Server med kyllingestykkerne og sovsen ovenpå kartoffelmosen.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-