Ingredienser
- 600 g. røde kartofler
- 1 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. oregano
- 4o g. parmesan
- Friskhakket purløg
Sådan gør du
- Skær kartoflerne i skiver (ca. ½ cm. tykke) og pres hvidløgsfeddet. Riv parmesanosten.
- I en stor pande opvarmes olien ved medium varme. Tilsæt hvidløg og kartoffelskiver, og lad dem stege til kartoflerne begynder at blive bløde.
- Tilsæt herefter parmesan og oregano, og lag dem stege til de bliver brunlige på begge sider (ca. 15-25 min. - det afhænger af tykkelsen på kartoffelskiverne).
- Serveres varme med friskhakket purløg.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-