Ingredienser
- 600 g. røde kartofler
- 1 spsk. olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. oregano
- 4o g. parmesan
- Friskhakket purløg
Sådan gør du
- Skær kartoflerne i skiver (ca. ½ cm. tykke) og pres hvidløgsfeddet. Riv parmesanosten.
- I en stor pande opvarmes olien ved medium varme. Tilsæt hvidløg og kartoffelskiver, og lad dem stege til kartoflerne begynder at blive bløde.
- Tilsæt herefter parmesan og oregano, og lag dem stege til de bliver brunlige på begge sider (ca. 15-25 min. - det afhænger af tykkelsen på kartoffelskiverne).
- Serveres varme med friskhakket purløg.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-