Ingredienser
- 500 g. røde kartofler
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. rosmarin (gerne friskhakket)
- Salt og friskkværnet sort peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 210 c.
- Skær kartoflerne i kvarte.
- I en frysepose ryster du kartoffelstykkerne sammen med olie og krydderier.
- Læg kartoffelstykkerne på et stykke bagepapir og bag i ca. 30 min. til de er sprøde udenpå og bløde indeni. Halvvejs i bagetiden (efter 15 min.) røres evt. lige med en ske, så kartoffelstykkerne vendes.
Tip: Du kan alternativt bruge timian i stedet for rosmarin, hvis du er mere til det.
Skulle der være rester, kan du mose kartoffelstykkerne til mos dagen efter. Fordi kartoflerne har bagt, bliver mosen nærmest lidt sprød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-