Ingredienser
- 500 g. røde kartofler
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. rosmarin (gerne friskhakket)
- Salt og friskkværnet sort peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 210 c.
- Skær kartoflerne i kvarte.
- I en frysepose ryster du kartoffelstykkerne sammen med olie og krydderier.
- Læg kartoffelstykkerne på et stykke bagepapir og bag i ca. 30 min. til de er sprøde udenpå og bløde indeni. Halvvejs i bagetiden (efter 15 min.) røres evt. lige med en ske, så kartoffelstykkerne vendes.
Tip: Du kan alternativt bruge timian i stedet for rosmarin, hvis du er mere til det.
Skulle der være rester, kan du mose kartoffelstykkerne til mos dagen efter. Fordi kartoflerne har bagt, bliver mosen nærmest lidt sprød.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-