Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOvnbagte røde kartofler - opskrift - Madkogebogen
Ovnbagte røde kartofler
Ovnbagte røde kartofler
Ovnbagte røde kartofler
Ovnbagte røde kartofler

Ovnbagte røde kartofler - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 500 g. røde kartofler
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. rosmarin (gerne friskhakket)
- Salt og friskkværnet sort peber

Sådan gør du
- Tænd ovnen på 210 c.
- Skær kartoflerne i kvarte.
- I en frysepose ryster du kartoffelstykkerne sammen med olie og krydderier.
- Læg kartoffelstykkerne på et stykke bagepapir og bag i ca. 30 min. til de er sprøde udenpå og bløde indeni. Halvvejs i bagetiden (efter 15 min.) røres evt. lige med en ske, så kartoffelstykkerne vendes.

Tip: Du kan alternativt bruge timian i stedet for rosmarin, hvis du er mere til det.
Skulle der være rester, kan du mose kartoffelstykkerne til mos dagen efter. Fordi kartoflerne har bagt, bliver mosen nærmest lidt sprød.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier