Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 2 store kyllingebrystfiletter
- 1 løg
- 1 lille dåse majs (drænet)
- 1 rød peberfrugt
- 3 fed hvidløg
- friskhakkede koriander
- 1 kyllingebouillonterning
- 1 dl. BBQ sauce
Sådan gør du
- I en gryde koges kyllingestykkerne i vand til de ikke længere er røde indeni.
- Imens hakkes løg og peberfrugt, og hvidløgsfed presses.
- Dræn vandet fra kyllingebrystfiletterne, og lad dem køle. Riv dem herefter med en gaffel.
- Opvarm olien i en gryde. Når olien er opvarmet tilsættes løg. Lad dem stege i ca. 5 min.
- Tilsæt hvidløg, majs, hakket peberfrugt og kylling. Rør.
- Tilsæt nu 5 dl. vand, bouillonterning, BBQ sauce og friskhakkede koriander (gem evt. lidt til servering). Lad suppen simre ved lav varme i ca. 5 min.
- Smag suppen til med salt og peber. Server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-