Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 2 store kyllingebrystfiletter
- 1 løg
- 1 lille dåse majs (drænet)
- 1 rød peberfrugt
- 3 fed hvidløg
- friskhakkede koriander
- 1 kyllingebouillonterning
- 1 dl. BBQ sauce
Sådan gør du
- I en gryde koges kyllingestykkerne i vand til de ikke længere er røde indeni.
- Imens hakkes løg og peberfrugt, og hvidløgsfed presses.
- Dræn vandet fra kyllingebrystfiletterne, og lad dem køle. Riv dem herefter med en gaffel.
- Opvarm olien i en gryde. Når olien er opvarmet tilsættes løg. Lad dem stege i ca. 5 min.
- Tilsæt hvidløg, majs, hakket peberfrugt og kylling. Rør.
- Tilsæt nu 5 dl. vand, bouillonterning, BBQ sauce og friskhakkede koriander (gem evt. lidt til servering). Lad suppen simre ved lav varme i ca. 5 min.
- Smag suppen til med salt og peber. Server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-