Ingredienser
- 1 rødløg
- ½ rød chili
- 3 cm. frisk ingefær
- 1 fed hvidløg
- 3 dl. røde linser
- 1 ds. kokosmælk
- 1 grønsagsbouillonterning
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 lime
- 1 spsk. olivenolie
- Evt. friskhakkede koriander til servering
Sådan gør du
- Hak rødløget og steg det i olien i en gryde, og lad det simre under låg i nogle minutter.
- Finhak hvidløg, ingefær og chili. Tilsæt i gryden.
- Tilsæt røde linser og krydderier. Rør sammen og tilsæt derefter kokosmælk, 700 ml. vand, bouillon. Tilsæt også lidt salt og peber.
- Sæt låg på gryden, og lad suppen simre i 40 min. Rør jævnligt.
- Pres lime.
- Når linserne er udkogte, og suppen er blevet cremet, tages suppen af varmen og limesaften røres i.
- Server med friskhakkede koriander.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-