Ingredienser
- 1 rødløg
- ½ rød chili
- 3 cm. frisk ingefær
- 1 fed hvidløg
- 3 dl. røde linser
- 1 ds. kokosmælk
- 1 grønsagsbouillonterning
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 lime
- 1 spsk. olivenolie
- Evt. friskhakkede koriander til servering
Sådan gør du
- Hak rødløget og steg det i olien i en gryde, og lad det simre under låg i nogle minutter.
- Finhak hvidløg, ingefær og chili. Tilsæt i gryden.
- Tilsæt røde linser og krydderier. Rør sammen og tilsæt derefter kokosmælk, 700 ml. vand, bouillon. Tilsæt også lidt salt og peber.
- Sæt låg på gryden, og lad suppen simre i 40 min. Rør jævnligt.
- Pres lime.
- Når linserne er udkogte, og suppen er blevet cremet, tages suppen af varmen og limesaften røres i.
- Server med friskhakkede koriander.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-