Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 1 løg
- 3 gulerødder
- 2 stænger selleri
- 1 ds. hakkede tomater
- 2 kartofler
- 1 oksekødsbouillonterning
- ½ tsk. oregano
- 2,5 dl. frosne grønne bønner
- Salt og peber
- Evt. friskbagt brød og creme fraiche til servering.
Sådan gør du
- Hak løg, skræl kartoflerne og skær dem i terninger, og skær gulerødder og selleristænger i skiver.
- I en stor gryde brunes det hakkede kød. Tilsæt 1 l. vand, de hakkede tomater, løg, bouillon, oregano, gulerods- og selleriskiver og kartoffelstykkerne. Bring suppen i kog.
- Nedsæt varmen og læg låg på gryden. Lad suppen simre i 15 - 20 min. (til kartoflerne og gulerødderne er bløde).
- Tilsæt de frosne bønner, læg låg på gryden igen, og lad den koge yderligere 15 min.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-