Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 1 løg
- 3 gulerødder
- 2 stænger selleri
- 1 ds. hakkede tomater
- 2 kartofler
- 1 oksekødsbouillonterning
- ½ tsk. oregano
- 2,5 dl. frosne grønne bønner
- Salt og peber
- Evt. friskbagt brød og creme fraiche til servering.
Sådan gør du
- Hak løg, skræl kartoflerne og skær dem i terninger, og skær gulerødder og selleristænger i skiver.
- I en stor gryde brunes det hakkede kød. Tilsæt 1 l. vand, de hakkede tomater, løg, bouillon, oregano, gulerods- og selleriskiver og kartoffelstykkerne. Bring suppen i kog.
- Nedsæt varmen og læg låg på gryden. Lad suppen simre i 15 - 20 min. (til kartoflerne og gulerødderne er bløde).
- Tilsæt de frosne bønner, læg låg på gryden igen, og lad den koge yderligere 15 min.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-