Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPecannøddebarer - opskrift - Madkogebogen
Pecannøddebarer
Pecannøddebarer
Pecannøddebarer
Pecannøddebarer

Pecannøddebarer - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 100 g. mel
- 2 ½ tsk. bagepulver
- 1 knivspids salt
- 185 g. usaltet smør
- 300 g. brun farin
- 3 æg
- 2 tsk. vaniljeekstrakt
- 4-5 dl. chokolade stykker (chocolate chips)
- 150 g. pecannødder (hakkede)

Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 c. og smør et ildfast fad (23 x 33 cm)
- I en skål blandes smør og brun farin med en elpisker i ca. 3-5 min.
- Tilsæt æggene et ad gangen, pisk efter hvert æg.
- Tilsæt vanilje.
- Tilsæt melet og bagepulver med elpiskeren på lavt niveau.
- Med en dejskraber vendes de hakkede pecannødder og chokoladestykkerne i dejen (gem 1 dl. chokoladestykker til garniture).
- Hæld dejen i den smurte form med dejskraberen. Udglat overfladen så den er jævn.
- Bages i ovnen i 40 - 45 min. (til overfladen begynder at se ”tør” ud).
- Tag fadet ud af ovnen, og lad det afkøle fuldstændig, inden du begynder at skære barerne ud (der bliver ca. 12-16 barer).
- I en lille gryde smeltes de sidste chokoladestykker. Pynt barerne med den smeltede chokolade.

Tip: Du kan også bruge hvid chokolade og valnødder i stedet



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier