Ingredienser
- 100 g. mel
- 2 ½ tsk. bagepulver
- 1 knivspids salt
- 185 g. usaltet smør
- 300 g. brun farin
- 3 æg
- 2 tsk. vaniljeekstrakt
- 4-5 dl. chokolade stykker (chocolate chips)
- 150 g. pecannødder (hakkede)
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 180 c. og smør et ildfast fad (23 x 33 cm)
- I en skål blandes smør og brun farin med en elpisker i ca. 3-5 min.
- Tilsæt æggene et ad gangen, pisk efter hvert æg.
- Tilsæt vanilje.
- Tilsæt melet og bagepulver med elpiskeren på lavt niveau.
- Med en dejskraber vendes de hakkede pecannødder og chokoladestykkerne i dejen (gem 1 dl. chokoladestykker til garniture).
- Hæld dejen i den smurte form med dejskraberen. Udglat overfladen så den er jævn.
- Bages i ovnen i 40 - 45 min. (til overfladen begynder at se ”tør” ud).
- Tag fadet ud af ovnen, og lad det afkøle fuldstændig, inden du begynder at skære barerne ud (der bliver ca. 12-16 barer).
- I en lille gryde smeltes de sidste chokoladestykker. Pynt barerne med den smeltede chokolade.
Tip: Du kan også bruge hvid chokolade og valnødder i stedet
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-