Ingredienser
- 1 kg. gulerødder
- 2 fennel
- 1 løg
- olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 grønsagsbouillonterninger
Til servering:
- 1 dl. fløde
- Fladbrød (el. naanbrød eller arabisk brød)
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 190 c.
- Skræl gulerødderne og skær løget i ringe. skær gulerødderne over på midten.
- Skær selve de grønne toppe af fennel, og gem dem til servering. Skær den hvide del af fennel i skiver.
- Læg gulerødder, fennel og løg i et ildfast fad, og bag dem i 20 min. Læg derefter de to fed hvidløg i fadet (med skræl på), rør grundigt i fadet, og bag i yderligere 20 min. til grønsagerne er bløde og let brunede.
- Tag skrællen af de to fed hvidløg, og kom hele fadets indhold i en stor gryde sammen med 1,6 l. vand og bouillonterningerne. Lad det koge i 15 min.
- Blend suppen til den er helt jævn og bring den igen i kog.
- Server varm med fløde og fenneltoppe.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-