Ingredienser
- 1 kg. gulerødder
- 2 fennel
- 1 løg
- olivenolie
- 2 fed hvidløg
- 2 grønsagsbouillonterninger
Til servering:
- 1 dl. fløde
- Fladbrød (el. naanbrød eller arabisk brød)
Sådan gør du
- Forvarm ovnen på 190 c.
- Skræl gulerødderne og skær løget i ringe. skær gulerødderne over på midten.
- Skær selve de grønne toppe af fennel, og gem dem til servering. Skær den hvide del af fennel i skiver.
- Læg gulerødder, fennel og løg i et ildfast fad, og bag dem i 20 min. Læg derefter de to fed hvidløg i fadet (med skræl på), rør grundigt i fadet, og bag i yderligere 20 min. til grønsagerne er bløde og let brunede.
- Tag skrællen af de to fed hvidløg, og kom hele fadets indhold i en stor gryde sammen med 1,6 l. vand og bouillonterningerne. Lad det koge i 15 min.
- Blend suppen til den er helt jævn og bring den igen i kog.
- Server varm med fløde og fenneltoppe.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-