Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFusilli m. oliventapenade - opskrift - Madkogebogen
Fusilli m. oliventapenade
Fusilli m. oliventapenade
Fusilli m. oliventapenade
Fusilli m. oliventapenade

Fusilli m. oliventapenade - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 500 g. fusilli (spaghettiskruer)
- 250 g. kalamata oliven uden sten
- 2 fed hvidløg
- 3. spsk. friskhakket persille
- 5 spsk. olivenolie
- 2 spsk. friskpresset citronsaft

Sådan gør du
- Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand til de er al dente.
- Skyl med det samme pastaen med koldt vand i en si. Sæt den nedkølede pasta til side, men ryst den jævnligt, så den ikke klistrer sammen.
- Blend oliven, hvidløg og persille. Tilsæt herefter citronsaft og olivenolie i blenderen, og blend igen.
- I en stor skål blandes pastaen med oliventapenaden.
- Dæk skålen med film og lad den hvile i 15 min. i stuetemperatur. Rør i skålen hvert 5. min. (På den måde får pastaen mere smag).
- Server med det samme.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier