Ingredienser
- 500 g. fusilli (spaghettiskruer)
- 250 g. kalamata oliven uden sten
- 2 fed hvidløg
- 3. spsk. friskhakket persille
- 5 spsk. olivenolie
- 2 spsk. friskpresset citronsaft
Sådan gør du
- Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand til de er al dente.
- Skyl med det samme pastaen med koldt vand i en si. Sæt den nedkølede pasta til side, men ryst den jævnligt, så den ikke klistrer sammen.
- Blend oliven, hvidløg og persille. Tilsæt herefter citronsaft og olivenolie i blenderen, og blend igen.
- I en stor skål blandes pastaen med oliventapenaden.
- Dæk skålen med film og lad den hvile i 15 min. i stuetemperatur. Rør i skålen hvert 5. min. (På den måde får pastaen mere smag).
- Server med det samme.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-