Ingredienser
- 500 g. fusilli (spaghettiskruer)
- 250 g. kalamata oliven uden sten
- 2 fed hvidløg
- 3. spsk. friskhakket persille
- 5 spsk. olivenolie
- 2 spsk. friskpresset citronsaft
Sådan gør du
- Kog pastaen i en gryde med letsaltet vand til de er al dente.
- Skyl med det samme pastaen med koldt vand i en si. Sæt den nedkølede pasta til side, men ryst den jævnligt, så den ikke klistrer sammen.
- Blend oliven, hvidløg og persille. Tilsæt herefter citronsaft og olivenolie i blenderen, og blend igen.
- I en stor skål blandes pastaen med oliventapenaden.
- Dæk skålen med film og lad den hvile i 15 min. i stuetemperatur. Rør i skålen hvert 5. min. (På den måde får pastaen mere smag).
- Server med det samme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-