Ingredienser
- 300 g. melede kartofler
- 1 æg
- 100 g. mel
- 100 g. saltet smør
- 2 medium squash (eller en stor)
- 1 spsk. salvie skåret i tynde strimler (tørret salvie anbefales ikke)
- 30 g. friskrevet parmesan
Sådan gør du
- Kog kartoflerne i en gryde med vand i ca. 25-30 min. Dræn og lad dem køle en lille smule.
- Imens skæres squash i små terninger.
- Skræl de kogte kartofler pres dem igennem en si.
- I en skål blandes kartoffelmos med lidt salt, æg og mel. Bland og hæld massen ned på en meldrysset bordplade.
- Ælt kartoffelblandingen let, så den får en dejagtig konsistens. Du må ikke ælte for meget, da det vil gøre de færdige gnocchetti seje.
- Skær dejen i to, og rul hver del ud til en pølse med en diameter på ca. 1,5 cm i diameter. Skær hver pølse i ca. 2 cm. stykker.
- Læg gnocchetti på et viskestykke med drysset mel.
- I en stor gryde sættes saltet vand i kog. Kog gnocchettierne i gryden i ca. 2 min. Når de flyder op på overfladen er de færdige. Tag de færdige gnocchetti op af gryden med en hulske.
- I en stor pande smeltes smør ved medium varme. Tilsæt squashterningerne, og lad dem stege i 3 min. Tilsæt derefter salvie. Smag til med salt og peber, og tag panden af varmen.
- Bland gnocchettierne i panden.
- Serveres varm med friskrevet parmesan.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-