Ingredienser
- 300 g. melede kartofler
- 1 æg
- 100 g. mel
- 100 g. saltet smør
- 2 medium squash (eller en stor)
- 1 spsk. salvie skåret i tynde strimler (tørret salvie anbefales ikke)
- 30 g. friskrevet parmesan
Sådan gør du
- Kog kartoflerne i en gryde med vand i ca. 25-30 min. Dræn og lad dem køle en lille smule.
- Imens skæres squash i små terninger.
- Skræl de kogte kartofler pres dem igennem en si.
- I en skål blandes kartoffelmos med lidt salt, æg og mel. Bland og hæld massen ned på en meldrysset bordplade.
- Ælt kartoffelblandingen let, så den får en dejagtig konsistens. Du må ikke ælte for meget, da det vil gøre de færdige gnocchetti seje.
- Skær dejen i to, og rul hver del ud til en pølse med en diameter på ca. 1,5 cm i diameter. Skær hver pølse i ca. 2 cm. stykker.
- Læg gnocchetti på et viskestykke med drysset mel.
- I en stor gryde sættes saltet vand i kog. Kog gnocchettierne i gryden i ca. 2 min. Når de flyder op på overfladen er de færdige. Tag de færdige gnocchetti op af gryden med en hulske.
- I en stor pande smeltes smør ved medium varme. Tilsæt squashterningerne, og lad dem stege i 3 min. Tilsæt derefter salvie. Smag til med salt og peber, og tag panden af varmen.
- Bland gnocchettierne i panden.
- Serveres varm med friskrevet parmesan.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-