Ingredienser
- 1 ds. ananasstykker
- 2 ½ dl. barbecuesauce
- 500 g. hakket oksekød
- Lidt olie
- ½ dl. ukogte ris
- Salt og peber
Til servering
- 5 dl. ris
- 1 grøn peberfrugt
- Lidt smør
Sådan gør du
- Halvdelen af dåseananassen (m. saft) blandes med 2 dl. af barbecue saucen i en skål.
- Resten af dåseananassen (m. saft) blandes i det hakkede oksekød sammen med det resterende barbecuesauce og ½ dl. ukogte ris. Rør godt sammen og tilsæt salt og peber. Form farsen til 2 ½ cm i diameter store kødboller (der bliver ca. 24 stk.).
- Sprinkle en dyb stegepande med lidt olie, læg kødbollerne i, og fordel barbecue/ananas saucen udover. Når blandingen koger ved medium varme sættes låg på panden. Lad pandens indhold koge under låg til kødbollerne er gennemstegte (ca. 16-18 min.)
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Skær peberfrugten i tern, og bland sammen med de færdigkogte ris, 1 tsk. smør og lidt salt.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-