Ingredienser
- 1 ds. ananasstykker
- 2 ½ dl. barbecuesauce
- 500 g. hakket oksekød
- Lidt olie
- ½ dl. ukogte ris
- Salt og peber
Til servering
- 5 dl. ris
- 1 grøn peberfrugt
- Lidt smør
Sådan gør du
- Halvdelen af dåseananassen (m. saft) blandes med 2 dl. af barbecue saucen i en skål.
- Resten af dåseananassen (m. saft) blandes i det hakkede oksekød sammen med det resterende barbecuesauce og ½ dl. ukogte ris. Rør godt sammen og tilsæt salt og peber. Form farsen til 2 ½ cm i diameter store kødboller (der bliver ca. 24 stk.).
- Sprinkle en dyb stegepande med lidt olie, læg kødbollerne i, og fordel barbecue/ananas saucen udover. Når blandingen koger ved medium varme sættes låg på panden. Lad pandens indhold koge under låg til kødbollerne er gennemstegte (ca. 16-18 min.)
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Skær peberfrugten i tern, og bland sammen med de færdigkogte ris, 1 tsk. smør og lidt salt.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-