Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAbrikos kylling - opskrift - Madkogebogen
Abrikos kylling
Abrikos kylling
Abrikos kylling
Abrikos kylling

Abrikos kylling - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 4 kyllingefiletter
- 1 tsk. italiensk krydderi
- 1 kyllingebouillonterning
- 1 dl. abrikossyltetøj
- 1 spsk. maizena

Serveres evt. med lidt salat og friskbagt brød

Sådan gør du
- Opvarm olien i en dyb pande over medium varme.
- Drys italiensk krydderi udover kyllingefiletterne, læg dem i panden, og lad dem stege til de ikke længere er røde i midten (ca. 6-8 min. på hver side).
- Tilsæt de resterende ingredienser i panden sammen med 2 ½ dl. vand.
- Når sovsen er blevet tykkere i konsistensen, er retten klar til servering.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier