Ingredienser
- 2 spsk. olivenolie
- 4 kyllingefiletter
- 1 tsk. italiensk krydderi
- 1 kyllingebouillonterning
- 1 dl. abrikossyltetøj
- 1 spsk. maizena
Serveres evt. med lidt salat og friskbagt brød
Sådan gør du
- Opvarm olien i en dyb pande over medium varme.
- Drys italiensk krydderi udover kyllingefiletterne, læg dem i panden, og lad dem stege til de ikke længere er røde i midten (ca. 6-8 min. på hver side).
- Tilsæt de resterende ingredienser i panden sammen med 2 ½ dl. vand.
- Når sovsen er blevet tykkere i konsistensen, er retten klar til servering.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-