Ingredienser
- 1 spsk. smør
- 1 - 1 ½ dl. enoki svampe
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- 2 kyllingebouillonterninger
- 1 tsk. soya
- 1 dl. hakkede forårsløg
- Frisk basilikum
Sådan gør du
- I en gryde opvarmes smørret. Tilsæt svampe og ingefær, og lad det stege til svampene bliver let brunede (ca. 2 min.).
- Tilsæt soya, bouillonterninger og 800 ml. vand.
- Når suppen koger, tages den af varmen. Bland friske basilikumsblade og forårsløg i, og server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-