Ingredienser
- 2 spsk. jordnøddeolie
- 1 stor kylling m. skind (skåret i 8 stykker)
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 2 grønne chili
- 3 tomater
- ½ tsk. gurkemeje
- ½ tsk. spidskommen
- ½ tsk. stødt koriander
- 1 tsk. stødt kardemomme
- 2 lime
- 1 kyllingebouillonterning
- 2 ds. kokosmælk
- 1 bdt. frisk basilikum
- Ris til servering
Sådan gør du
- Hak løg, chili og tomater fint. Pres hvidløg.
- Opvarm jordnøddeolien i en dyb pande. Steg kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side til de er brunede. Tag herefter kyllingen af panden.
- Steg nu tomater, løg, hvidløg og halvdelen af den hakkede chili i panden i ca. 5 min.
- Pres de to lime, og tilsæt limesaften i panden sammen med alle krydderierne.
- Tilsæt 2 ½ dl. vand, de to dåser kokosmælk og en kyllingebouillonterning.
- Læg kyllingen tilbage i panden.
- Lad pandens indhold simre til kyllingekødet er gennemkogt (ca. 20 min.)
- Rør frisk basilikum og den resterende chili i panden og server med det samme m. ris.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-