Ingredienser
- 2 spsk. jordnøddeolie
- 1 stor kylling m. skind (skåret i 8 stykker)
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 2 grønne chili
- 3 tomater
- ½ tsk. gurkemeje
- ½ tsk. spidskommen
- ½ tsk. stødt koriander
- 1 tsk. stødt kardemomme
- 2 lime
- 1 kyllingebouillonterning
- 2 ds. kokosmælk
- 1 bdt. frisk basilikum
- Ris til servering
Sådan gør du
- Hak løg, chili og tomater fint. Pres hvidløg.
- Opvarm jordnøddeolien i en dyb pande. Steg kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side til de er brunede. Tag herefter kyllingen af panden.
- Steg nu tomater, løg, hvidløg og halvdelen af den hakkede chili i panden i ca. 5 min.
- Pres de to lime, og tilsæt limesaften i panden sammen med alle krydderierne.
- Tilsæt 2 ½ dl. vand, de to dåser kokosmælk og en kyllingebouillonterning.
- Læg kyllingen tilbage i panden.
- Lad pandens indhold simre til kyllingekødet er gennemkogt (ca. 20 min.)
- Rør frisk basilikum og den resterende chili i panden og server med det samme m. ris.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-