Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonZanzibar kylling - opskrift - Madkogebogen
Zanzibar kylling
Zanzibar kylling
Zanzibar kylling
Zanzibar kylling

Zanzibar kylling - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 spsk. jordnøddeolie
- 1 stor kylling m. skind (skåret i 8 stykker)
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 2 grønne chili
- 3 tomater
- ½ tsk. gurkemeje
- ½ tsk. spidskommen
- ½ tsk. stødt koriander
- 1 tsk. stødt kardemomme
- 2 lime
- 1 kyllingebouillonterning
- 2 ds. kokosmælk
- 1 bdt. frisk basilikum

- Ris til servering

Sådan gør du
- Hak løg, chili og tomater fint. Pres hvidløg.
- Opvarm jordnøddeolien i en dyb pande. Steg kyllingestykkerne ca. 1 min. på hver side til de er brunede. Tag herefter kyllingen af panden.
- Steg nu tomater, løg, hvidløg og halvdelen af den hakkede chili i panden i ca. 5 min.
- Pres de to lime, og tilsæt limesaften i panden sammen med alle krydderierne.
- Tilsæt 2 ½ dl. vand, de to dåser kokosmælk og en kyllingebouillonterning.
- Læg kyllingen tilbage i panden.
- Lad pandens indhold simre til kyllingekødet er gennemkogt (ca. 20 min.)
- Rør frisk basilikum og den resterende chili i panden og server med det samme m. ris.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier