Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 3 spsk. parmesan
- 3 spsk. havregryn el. rasp
- 3 spsk. hakket frisk persille
- 2 æg
- 1 fed hvidløg
- Salt og peber
- 2 spsk. smør
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 tsk. hvidløgsolie
- 1 tsk. oregano
- 125 g. mozzarella
- Friske basilikumsblade til servering
Sådan gør du
- Hak persillen og pres hvidløgsfedet.
- I en stor skål æltes det hakkede kød med parmesan, havregryn (el. rasp), persille, æg, hvidløg og salt og peber. Ælt ikke for grundigt, da kødet ellers kan blive sejt.
- Smør et ildfast fad, og fordel kødblandingen i fadet på samme måde som en pizzadej.
- Dræn dåsetomaterne i en si. Bland derefter tomatblandingen med hvidløgsolie, oregano og salt og peber.
- Fordel tomatblandingen over ”kød”-pizzadejen.
- Skær mozzarellaen i skiver, og fordel ovenpå meatzzaen.
- Sæt meatzzaen i en forvarmet ovn på 220 c. i 20-25 min.
- Lad meatzzaen køle i 5 min., fordel basilikumsbladene ovenpå og server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-