Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMeatzza - opskrift - Madkogebogen
Meatzza
Meatzza
Meatzza
Meatzza

Meatzza - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 3 spsk. parmesan
- 3 spsk. havregryn el. rasp
- 3 spsk. hakket frisk persille
- 2 æg
- 1 fed hvidløg
- Salt og peber
- 2 spsk. smør
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 tsk. hvidløgsolie
- 1 tsk. oregano
- 125 g. mozzarella
- Friske basilikumsblade til servering

Sådan gør du
- Hak persillen og pres hvidløgsfedet.
- I en stor skål æltes det hakkede kød med parmesan, havregryn (el. rasp), persille, æg, hvidløg og salt og peber. Ælt ikke for grundigt, da kødet ellers kan blive sejt.
- Smør et ildfast fad, og fordel kødblandingen i fadet på samme måde som en pizzadej.
- Dræn dåsetomaterne i en si. Bland derefter tomatblandingen med hvidløgsolie, oregano og salt og peber.
- Fordel tomatblandingen over ”kød”-pizzadejen.
- Skær mozzarellaen i skiver, og fordel ovenpå meatzzaen.
- Sæt meatzzaen i en forvarmet ovn på 220 c. i 20-25 min.
- Lad meatzzaen køle i 5 min., fordel basilikumsbladene ovenpå og server.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier