Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød
- 3 spsk. parmesan
- 3 spsk. havregryn el. rasp
- 3 spsk. hakket frisk persille
- 2 æg
- 1 fed hvidløg
- Salt og peber
- 2 spsk. smør
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 tsk. hvidløgsolie
- 1 tsk. oregano
- 125 g. mozzarella
- Friske basilikumsblade til servering
Sådan gør du
- Hak persillen og pres hvidløgsfedet.
- I en stor skål æltes det hakkede kød med parmesan, havregryn (el. rasp), persille, æg, hvidløg og salt og peber. Ælt ikke for grundigt, da kødet ellers kan blive sejt.
- Smør et ildfast fad, og fordel kødblandingen i fadet på samme måde som en pizzadej.
- Dræn dåsetomaterne i en si. Bland derefter tomatblandingen med hvidløgsolie, oregano og salt og peber.
- Fordel tomatblandingen over ”kød”-pizzadejen.
- Skær mozzarellaen i skiver, og fordel ovenpå meatzzaen.
- Sæt meatzzaen i en forvarmet ovn på 220 c. i 20-25 min.
- Lad meatzzaen køle i 5 min., fordel basilikumsbladene ovenpå og server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-