Ingredienser
- 3 kyllingefileter
- 1 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 glas jalapenos
- 4 grønne chili
- 2 tsk. spidskommen
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. cayennepeber
- 2 kyllingebouillonterninger
- 3 dåser hvide bønner (drænet)
- 2 dl. revet ost
Sådan gør du
- I en gryde med vand koges kyllingefileterne til de ikke længere er røde i midten. Riv de færdigkogte kyllingefileter med to gafler.
- Hak løg, jalapenos og chili og pres hvidløgsfedet.
- Opvarm olien i en gryde ved medium-lav varme, og steg det hakkede løg.
- Når det hakkede løg er gennemstegt tilsættes det pressede hvidløg, det hakkede chili, de hakkede jalapenos og krydderierne. Steg under omrøring i ca. 3 min.
- Tilsæt 800 ml. vand sammen med kyllingebouillonterningerne og de hvide bønner.
- Lad retten simre i 15-20 min. Rør jævnligt.
- Rør den revne kylling i gryden sammen med osten og server.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-