Ingredienser
- 3 kyllingefileter
- 1 spsk. olivenolie
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 glas jalapenos
- 4 grønne chili
- 2 tsk. spidskommen
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. cayennepeber
- 2 kyllingebouillonterninger
- 3 dåser hvide bønner (drænet)
- 2 dl. revet ost
Sådan gør du
- I en gryde med vand koges kyllingefileterne til de ikke længere er røde i midten. Riv de færdigkogte kyllingefileter med to gafler.
- Hak løg, jalapenos og chili og pres hvidløgsfedet.
- Opvarm olien i en gryde ved medium-lav varme, og steg det hakkede løg.
- Når det hakkede løg er gennemstegt tilsættes det pressede hvidløg, det hakkede chili, de hakkede jalapenos og krydderierne. Steg under omrøring i ca. 3 min.
- Tilsæt 800 ml. vand sammen med kyllingebouillonterningerne og de hvide bønner.
- Lad retten simre i 15-20 min. Rør jævnligt.
- Rør den revne kylling i gryden sammen med osten og server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-