Ingredienser
- 750 g. hvidkål
- 2 gulerødder
- 4 spsk. kokosolie
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 500 g. hakket oksekød
- 2 spsk. Cajunkrydderi
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. cayennepeber
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak løgene, pres hvidløg og riv gulerødderne. Hak hvidkålen.
- Smør et ildfast fad med lidt af kokosolien.
- I en dyb pande opvarmes det resterende kokosolie. Steg de hakkede løg og hvidløg. Tilsæt det hakkede kød, sammen med alle krydderierne.
- Når kødet er gennemstegt blandes pandens indhold sammen med det hakkede kål og de revne gulerødder.
- Læg det hele ned i det smurte fad, og bag i ca. 1 time ved 200 c. Rør i retten ca. hvert 20. min.
- Lad retten køle i 10 min, og server.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-