Ingredienser
- 500 g. hakket kylling el. kalkun
- 1 æg
- 30 g. mandelmel
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. hvidløgspulver
- ½ tsk. friskkværnet sort peber
- 20 g. revet mozzarella
- 2 spsk. finthakkede soltørrede tomater
- 2 spsk. friskhakkede basilikumsblade
- 2 spsk. olivenolie
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne, undtagen olivenolie, grundigt sammen i en skål.
- Form farsen til ca. 16 kødboller.
- Opvarm olien i en slip let pande ved medium til lav varme, og steg kødbollerne til de er helt gennemstegte (ca. 3 min. pr. side). Pas på de ikke bliver sorte, da osten i kødbollerne nemt kan brænde på. Hvis de ligner, at de er ved at blive meget mørke, skrues ned på lav varme.
Forslag til
Mad på 15 min
Mad på 30 min Favoritter Kager Grillmad Gæstemad Kærlighedsmad Brunch Nem mad Sommermad Let mad Hurtig mad Julemad Børnemad Børnefødselsdag Brød Tilbehør Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-